Visum eisen

Hoe lang mag je zonder visum in Gambia verblijven?

Als toerist met een Nederlandse nationaliteit mag je maximaal drie maanden in The Gambia verblijven zonder visum. Wel moet je paspoort nog minimaal zes maanden

geldig zijn. Blijf je langer dan drie maanden? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Gambia in Brussel.